USLUGE

Bona Dea nije obična klinika koja se fokusira na broj klijenata. Naš cilj i fokus je usmjeren na kvaliteti rada i zadovoljstvu naših pacijenata koje rado zovemo partnerima. Biti partner u Bona Dea klinici znači vraćati nadu, ispunjavati snove i pružati prilike odmah kada se pacijenti odluče na to.

Upravo iz ovih razloga, nudimo usluge kao što su:

IVF Tretman

In vitro fertilizacija postala je jako siguran i efikasan proces. Stopa trudnoća postignuta umjetnom oplodnjom je svakim danom sve veća i veća, upravo iz razloga sigurnosti ovog procesa.

 

Endoskopska hirurgija

Endoskopska hirurgija

Operacije koje su nekada zahtijevale hospitalizaciju od nekoliko dana ili sedmica – sada dozvoljavaju otpust nakon par sati ili za manje od 24 sata nakon tretmana.

Muškarci i andrologija

Andrologija je nauka koja se bavi „zdravljem muškaraca“, te uključuje probleme vezane uz erekciju, prijevremenu ejakulaciju, mušku (ne)plodnost i spermatogenezu, „muško starenje“ ili andropauzu, kao i neke druge urološke probleme specifične za muški spol.

Žene i ginekologija

Tim stručnjaka Bona Dea klinike vam pruža sve vrste pregleda kod ginekologa, kako godišnjih, tako i papa testa, pomoć i savjete pri izboru različith metoda za planiranje porodice i vaše zdravlje.

 

Akušerstvo i porođaj

Akušerstvo je grana medicine koja se bavi trudnoćom i porođajima; porodiljstvo, porodništvo, primaljstvo. U Bona Dei, akušerstvo se pruža po najvećim standardima i trudimo se zadržati kvalitet ove usluge.